Deniz Polis Evi’nde düzenlenen iftar programına Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş’ın yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Daire Başkanı Hüsne Betül Özdüzen Tekir, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ömüt, Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Derneği Başkanı Şenol Tuzcu, Koruma Altındaki Çocukların Kurum ve Kuruluşlarını Güçlendirme Derneği Başkanı İlknur Sezer, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli ile koruyucu ailelerimiz ve çocuklarımız katıldı.

Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül Aktaş, masaları tek tek gezerek konuklarıyla yakından ilgilendiler ve onlarla bir süre görüşerek sohbet ettiler.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve akşam ezanının okunmasının ardından Vali İlhami Aktaş, koruyucu aileler ve çocuklarla birlikte oruç açtı.     
Ramazan ayının bu güzel iftar vaktinde koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya gelmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali İlhami Aktaş,  Koruyucu Ailelerin ve Çocukların yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
 


Kaynak: Haber Merkezi