Yıllardır Biga’da MHP siyasetinin etkili isimlerinden birisi olan Vet. Hekim Sıtkı Keçeci 28. Dönem TBMM Çanakkale Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.
 
Keçeci geçtiğimiz günlerde MHP’den aday adayı olabilmek için MHP Grup Sözcüsü ve Belediye Meclis Üyesi görevinden istifa etmişti.   Biga’da iş ve siyaset dünyasının bilinen isimlerinden olan Sıtkı Keçeci, 28. Dönem TBMM Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.
 
Aday adaylığı başvurusu sonrası MHP Çanakkale İl Başkanlığını, Merkez İlçe Teşkilatını, Çan ve Yenice teşkilatlarını ziyaret ederek gerçekleştirilecek olan seçimlerle ilgili istişarelerde bulundu.
 
Keçeci, milletvekili aday adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. Yılında Lider Ülke Türkiye Vizyonunu ortaya koymak için 14 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi ve aday adaylık sürecimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ve samimi misafirperverlikleri için İl Başkanımıza, İlçe Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim.” dedi.  

Burcu Uçmaz