Çanakkale merkezli Marmara Eko Peyzaj, ülkemizin dört bir yanında doğaya katkı sunmayı ve ekosistemi desteklemeyi amaçlayan bir dizi projede aktif rol alıyor. Kurumsal sosyal sorumluluk projeleri, sosyal etki projeleri, enerji ve maden sektöründe rehabilitasyon projeleri, peyzaj projelendirmeleri ve uygulamaları gibi birçok alanda faaliyet gösteren şirket, doğanın ve geleceğimizin sürdürülebilirlik ilkesiyle planlanmasına odaklanıyor.

Özellikle Sakarya, Denizli, Tokat ve Çanakkale gibi farklı illerde yürütülen çeşitli projelerle dikkat çeken Marmara Eko Peyzaj, inovasyon köyü projeleri, yenilenebilir enerji kaynaklarının rehabilitasyonu, mera hayvancılığının geliştirilmesi ve ağaçlandırma gibi alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca resmi kurumlar ve belediyelerle iş birliği içinde gerçekleştirilen hatıra ormanı, yabani hayvan rehabilitasyon merkezleri ve park, bahçe, oyun ve spor sahaları gibi projelerle doğa dostu çözümler üretiyor.

Marmara Eko Peyzaj'ın doğaya duyarlı yaklaşımı ve sürdürülebilirlik ilkesiyle geleceğe katkı sağlama hedefi, doğanın korunması ve insanların yaşam kalitesinin artırılması adına önemli bir rol oynuyor. Şirket, doğal kaynakları koruma ve ekosistemi destekleme konusundaki çalışmalarıyla çevresel ve sosyal etki yaratmaya devam ediyor.

 

Marmara Eko Peyzaj, doğaya katkı sağlıyor

 

Marmara Eko Peyzaj, doğaya katkı sağlıyor

 


Kaynak: Haber Merkezi