Yaşam

KIZILAY BİGA ŞUBESİ BAYRAMIN İKİ GÜNÜ AÇIK OLACAK

  Kızılay Biga Şubesi Kurban Bayramının iki günü açık olacak.

Türk Kızılay’dan yapılan açıklamada, “Kurban vekaletinizi Kızılay’a verin, usulüne uygun olarak kesilen kurbanınız yıl boyu sofralara bereket olsun”ifadeleri kullanıldı.
 
Kızılay Biga Şubesinin kurbana özel 2 Temmuz Cumartesi ve 3 Temmuz Pazar günlerinde sabah 9:30 dan 17:30’a kadar açık olacağı ifade edilirken  internet üzerinden kurban hissesine yazılmak isteyenler, www.kizilay.org.tr adresine girerek banka kartları ile de işlem yapabilecekleri açıklandı.
 
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"  Kızılay Biga ofisi Hükümet Meydanı’ndan aşağı istikamette, Ziraat Bankasının çaprazında yer alıyor. Kurban hissesini ödemek isteyenler şubeye gelip makbuz karşılığı ödeyebiliyor. Kızılay Biga Şubesi her gün sabah 8:30 dan akşam 17:30 a kadar, öğlen saatlerinde de açık. Bunun yanı sıra kurbana özel 2 Temmuz Cumartesi ve 3 Temmuz Pazar günlerinde sabah 9:30 dan 17:30 arası açık olacak. İnternet üzerinden kurban hissesi yazılmak isteyenler, www.kizilay.org.tr adresine girerek banka kartları ile de işlem yapabilirler. Şube iletişim telefonu 0286 316 37 24”
 
MEHMET ÖZDEŞ