Biga TSO ve Kuveyt Türk işbirliği protokolü imza törenine Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Erdoğan ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu, Kuveyt Türk Katılım Bankası Biga Şube Müdürü Caner Kaya katıldı.
 
Bu anlaşma ile KOBİ’lerin finansmana daha kolay şekilde ulaşmalarının amaçlandığını belirten Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Doğan “Biga’da Kuveyt Türk Katılım Bankası bir şube açtı. Şube Müdürümüz bizi ziyarete geldiğinde Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle çalışmak istediklerini, uygun şekilde kredi vereceklerini ve bizimle çalıştıkları taktirde daha iyi koşullar sağlayacaklarını ifade ettiler. Biz de kendileriyle üyelerimiz için bugün bir işbirliği protokolü imzalıyoruz” dedi.
 
Tüm Türkiye genelinde uygulamaya soktukları bu özel işbirliği çalışmalarının KOBİ’lere bazı avantajlar sağladığını belirten Kuveyt Türk Biga Şube Müdürü Caner Kaya ise protokol töreninde şöyle konuştu “Kuveyt Türk olarak hayata geçirdiğimiz hizmet kalitesi prensipleri ile müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. İmzaladığımız protokoller ile vereceğimiz hizmet de bunun bir göstergesi olacak” dedi.

Mehmet Özdeş
 


Kaynak: Biganın Sesi