16-22 Eylül tarihleri arasında 32.'si kutlanacak olan Ahilik Haftası kapsamında Biga’da koordinasyon toplantısı yapıldı.
 
Bu yıl ülke genelinde 16-22 Eylül 2019 tarihlerinde kutlanacak olan 32’nci Ahilik Haftası kapsamında Biga’da yapılması planlanan etkinlikleri değerlendirmek amacıyla koordinasyon toplantısı yapıldı.
 
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Ünal, Lokantacılar Odası Başkanı Emin Aktaş ve okul müdürleri katıldı.
 
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, “32. Ahilik Haftası bu yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında Biga ilçemiz olmak üzere tüm ülkemizde kutlanacaktır. Ahilik kutlamalarının en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi hepimizin öncelikli hedefi Ahilik Haftasını tanımak, tanıtmak, yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmaktır. Her yıl bir önceki yıldan daha kapsamlı ve etkin bir kutlama programı için hep birlikte gayret içerindeyiz. Toplantımızın amacı kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket etmek, etkinliklerin daha detaylı olarak incelenmesini ve değerlendirilmesini sağlamaktır.” Dedi.
 
Toplantısı hafta süresince uygulanacak programın değerlendirilmesi ile sona erdi.
 
Safiye Ceylan
 


Kaynak: Biganın Sesi