Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Başkanlığı tarafından geçmişte görev yapmış bütün ilçe başkanları genel merkeze davet edildi. Bu davet üzerine Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Ak Parti Biga ilçe başkanı Ahmet Şahin beraberinde partide ilçe başkanı olarak görev yapan Osman Ceylan ve Hüseyin Şenoğlu ile Ak Parti genel merkezine gittiler.
 
İlçe başkanları burada yapılan çalıştaya katılırken AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu da ziyaret ettiler.
 
Ankara'da bulunan ilçe başkanlarını mecliste ağırlayan Milletvekilleri Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu, bugüne kadar AK Parti'de mesai harcamış dava arkadaşlarının her birinin emeği ve tecrübesiyle çok kıymetli ve değerli olduğunu belirterek, "Zor zamanlarda görev almış, bedel ödemiş bu işin cefasını çeken ilçe başkanlarımız her zaman danışacağımız, tecrübelerinden istifade edeceğimiz yol arkadaşlarımızdır" dediler
 
"AK Parti alelade bir parti değildir"
 
AK Parti'nin geçmişten ilham alarak bugünlere gelen ve milletin değerleri ile barışık bir siyasi hareket olduğunu ifade eden Turan, "Büyük bir aile olan AK Parti kadroları, en alttan en üste kadar bir hiyerarşiye yaslanarak değil, aynı ideali paylaşarak çoğalmış ve büyümüş milletin partisidir. Biz birlikte güçlüyüz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bütün zorlukları bir bütün olarak AK Kadrolarımızla aşacağız. AK Parti ailesi olarak en büyük zenginliğimiz ve gücümüz ilkelerimiz ve aramızdaki bağdır" ifadelerini kullandı.
 
MEHMET ÖZDEŞ
 

Foto Galeri
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ ESKİ İLÇE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ ESKİ İLÇE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU


Kaynak: Biganın Sesi