Zengin altın çeşitleri ile Biga halkına hizmet verecek olan Güneş Kuyumculuğun işletmeciliğini yapan işyeri sahipleri İlhan Aydın eşi Eda Aydın, Rasim Yaşar eşi Nihal Yaşar, açılışa katılanlara, çiçek ve çelenk gönderenlere teşekkür ettiler.
 
İşyeri sahipleri, Yılların verdiği tecrübeyi kendi işyerlerine aktararak ve altın sektörüne yeni bir işletme kazandırarak, kaliteli hizmet prensibi ile yola çıktıklarını ifade ettiler.
 
İstiklal Caddesinde dualarla halkının hizmetine sunulan Güneş Kuyumculuğun açılışına, İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu, Kaymakam adayı Serhat Balcı, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan,  Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, TSO meclis Başkanı Melih Akyıl ve davetliler katıldı.
 
Yapılan duanın ardından Kaymakam Erdinç Dolu açılış kurdelesini keserek, iş yerinin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.
 
Açılıştan sonra katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulurken işletme sahipleri yaptıkları açıklamada, “İşletmemizi halkımızın hizmetine sunduk. Sürekli zengin çeşidi ile hizmet vermeyi hedeflediğimiz işyerimizde kalite ve güven her zaman ön planda olacak. Yoğun bir katılım ile yaptığımız açılışımızda birleri yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve Biga halkına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
 
YASEMİN ÖZDEŞ
 
 


Kaynak: Biganın Sesi