Türk Kızılay çatısı altında muhtaç ve korunmasız insanlara, afet ve olağanüstü durumlarda yardım etmek, ilk yardım ve kan bağışı konusunda bilinçli ve eğitimli gençler yetiştirmek için faaliyet gösteren Genç Kızılay Biga Şubesi geçtiğimiz akşam Biga Şehir Parkında Tanışma Toplantısı gerçekleştirdi.
 
Türk Kızılay çatısı altında, muhtaç ve korunmasız insanlara, afet ve olağanüstü durumlarda yardım etmek, ilk yardım ve kan bağışı konusunda bilinçli ve eğitimli gençler yetiştirmek amacıyla faaliyet gösteren Genç Kızılay Biga Şubesi, gönüllüleriyle büyümeye devam ediyor.
 
Gönüllü gençleri yardım çatısı altında birleştiren Genç Kızılay Biga Şubesi, gençlere dayanışma, yardımlaşma ve şefkat duygularını aşılamak, düşünce, din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin kardeşlik ve arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla çalışıyor.
 
İyiliğin, bir virüs gibi yayıldığını dile getiren Genç Kızılay Biga İlçe Başkanı Furkan İbiş yaptığı açıklamada, “Teşkilat yapısı hakkında gönüllülerimize bilgilendirme yaptık. Yeni gönüllülerimiz ile döneme ve yapacağımız projelere hazırız”dedi
 
MEHMET ÖZDEŞ
 


Kaynak: Biganın Sesi