Geçtiğimiz aylarda Biga Kaymakam olarak göreve başlayan Erdinç Dolu beraberinde ki daire müdürleri ile birlikte ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek köy halkı ile bir araya geldi.
 
Biga’nın Harmanlı, Yanıç, Türkbakacak, Cihadiye ve Çeltik köylerini ziyaret eden ve beraberinde İlçe Jandarma Komutan Vekili Alaattin DEMİRKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN, İlçe Tarım Müdürü Fevzi ATMACA, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nermin ŞAHİN, İlçe Özel İdare Müdürü İsmail SATILMIŞ, İlçe Sağlık Müdürü Uzm.Dr Ayşegül AYDIN SİRMEN , Orman İşletme Müdürü İhsan TUNÇ nezaretinde köy muhtarları ve vatandaşlılarla bir araya gelen Biga Kaymakamı Erdinç Dolu vatandaşların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi.
 
Dolu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,” Biga’ya geleli çok bir zaman olmadı ve daire müdürlerimizle birlikte köylerimizdeki yaşayan vatandaşları ziyaret ederek sıkıntılarını ve yapılaması gerekenleri hep birlikte ele aldık. Köy muhtarlarımızdan özellikle de ciddi anlamda ihtiyaç sahibi ve bizlere ulaşamayan vatandaşların bilgilerini alarak yapılması gerekenleri hayata geçireceğiz. Devletimiz çok büyük bir devlettir. Bizler bu devletin temsilcileri olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Ziyaretlerimiz esnasında köylülerimiz ile birlikte karşılıklı olarak istişarelerde bulunarak özellikle de ciddi anlamda maddi anlamda yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde gözlemleyerek çözüm üretme noktasında çaba sarf ediyoruz.. Bugünkü köy ziyaretlerimizde bizleri sıcak bir şekilde karşılayan gerek muhtarlarımıza ve gerekse vatandaşlarımıza daire müdürlerim adına çok teşekkür ediyorum elimizden geldiği kadar ilçemize bağlı köylerimizin hepsini gezerek sorunlara çözümler bulmaya çalışacağız” diye konuştu.
 Bir 3 kişi, oturan insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilirBir 1 kişi ve ayakta görseli olabilirBir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilirBir 2 kişi görseli olabilir
YASEMİN ÖZDEŞ
 


Kaynak: Biganın Sesi