Biga ziyareti esnasında Vali Aktaş’a Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN eşlik etti.
 
İlk olarak Biga Çevre ve Kültür İşletme Kooperatifi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyesi Canset EKİN'den kooperatif çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
Kooperatif Ziyaretinin ardından DOĞTAŞ mobilya fabrikasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyesi Şadan DOĞAN ile bir süre görüşerek sohbet etti.
 
Sonrasında DSİ 25. Bölge Müdürlüğünce yapılan Biga Taşoluk Barajı Şantiyesini incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
AKTAŞ son olarak BİKAD'IN Gümüşçay peynir üretim atölyesini ziyaret etti. Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı’nın da hazır bulunduğu ziyarette; Peynir Atölyesinin üretim faaliyetleri ve çalışmaları hakkında kooperatif ortağı Gönül GÜNAYDIN’dan bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, Biga Kadın Çevre Kültür İşletme Kooperatifi üyelerine çalışmalarında başarı ve bol kazanç dileklerinde bulundu.
 
Mehmet özdeş
 


Kaynak: Biganın Sesi