Türk Kızılay’dan yapılan açıklamada, “Kurban vekaletinizi Kızılay’a verin, usulüne uygun olarak kesilen kurbanınız yıl boyu sofralara bereket olsun”ifadeleri kullanıldı.
 
Kızılay Biga Şubesinin kurbana özel 2 Temmuz Cumartesi ve 3 Temmuz Pazar günlerinde sabah 9:30 dan 17:30’a kadar açık olacağı ifade edilirken  internet üzerinden kurban hissesine yazılmak isteyenler, www.kizilay.org.tr adresine girerek banka kartları ile de işlem yapabilecekleri açıklandı.
 
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"  Kızılay Biga ofisi Hükümet Meydanı’ndan aşağı istikamette, Ziraat Bankasının çaprazında yer alıyor. Kurban hissesini ödemek isteyenler şubeye gelip makbuz karşılığı ödeyebiliyor. Kızılay Biga Şubesi her gün sabah 8:30 dan akşam 17:30 a kadar, öğlen saatlerinde de açık. Bunun yanı sıra kurbana özel 2 Temmuz Cumartesi ve 3 Temmuz Pazar günlerinde sabah 9:30 dan 17:30 arası açık olacak. İnternet üzerinden kurban hissesi yazılmak isteyenler, www.kizilay.org.tr adresine girerek banka kartları ile de işlem yapabilirler. Şube iletişim telefonu 0286 316 37 24”
 
MEHMET ÖZDEŞ
 
 


Kaynak: Biganın Sesi