Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Biga Kadın Kolları başkanlığı vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinliyor. Bu kapsamda AK Parti Biga Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette Kadın Doğum ve Çocuk servisinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek hayır duaları alındı.
Hastane ziyaretinde hasta yakını ve sağlık çalışanlarıyla da sohbet eden Başkan Sirkeci, onların taleplerini dinledi.
Yapılan ziyaret ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Biga Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci şunları dile getirdi: “Kadın Doğum ve Çocuk bölümünde tedavi gören hastaları tek tek ziyaret ettik. Ailelerine acil şifa ve geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Tedavi gören hastalarımıza Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek, talepleri ile ilgili de notlar aldık. Hastalık ve sağlık bunların hepsi biz insanlar için. Mensubu olduğumuz kültür, bize yaşlıya saygıyı, hastaya ve büyüğe ziyarette bulunmayı öğretti. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturu bize insana hizmet etmeyi ve onun refahı için çalışmayı öngörüyor. Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor.Ak Parti insan merkezli siyasi bir partidir. En büyük hizmetin insana yapılan hizmet olduğu anlayış içerisindeyiz. Sağlık alanında hizmet standardının sürdürülebilirliğini sağlamak, yeni reformlarla hizmet kalitesini artırmak, başta yoksul kesimler olmak üzere hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürmek temel amacımız olmuştur. Ülkemiz üzerine oynanan oyunlarla mücadele etmeye devam ediyoruz. Milletimize hizmet etmek de boynumuzun borcudur. Yatırımlarımız devam edecek, bizde takipçisi olacağız. Bugün de hastalarımızı ziyaret ederken bunu bir kez daha gördük. 
Buradan bu yatırımları Biga'mıza kazandıran Milletvekillerimize, vatandaşlarımızın refahı için gayretle çalışan hastane personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  
Burcu Uçmaz


Kaynak: Biga Doğuş Gazetesi