SMA hastası Melisa İnal bebeğin yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla her Çarşamba günü Biga Belediye  meydanında kermes düzenleniyor.
 
Kermesin tüm geliri ile yapılacak bağışlar, Melisa bebeğin tedavi masrafları için açılan hesaba yatırılacak. Biga’da da İnal ailesi SMA hastası olan çocukları Melisa İnal’ı yaşatabilmek için mücadele veriyor. Melisa bebeğin yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla ilçedeki Belediye meydanında her Çarşamba günü kermes düzenleniyor.

Yiyeceklerin satıldığı kermesten elde edilen gelir ile yapılacak bağışlar, Melisa İnal için açılan hesaba yatırılacak.
 
Melisa İnal için tüm Türkiye’den destek beklediklerini söyleyen baba Erhan İnal , “Melisa İnal SMA tip 1 hastası ve şu an 1 yaşında. Herkesten yardım bekliyorum. Melisa’nın tek şansı olan Zolgensma ilacı. Her geçen gün gözlerimin önünde eriyor, buna dayanamıyorum. Melisa’nın yaşayabilmesi için bu tedaviyi olması geriyor. Tüm Türkiye’den destek bekliyorum. Burada Allah razı olsun yardımseverler tarafıdan kermes düzenleniyor. Kızım için umut topluyorum. “dedi.
 
SMA Tip 1 Hastası Melisa bebeğin babası Erhan İnal, kızının tedavi olabilmesi amacı ile oluşturulan kampanyaya destek vermek isteyenleri kentin çeşitli noktalarında raket ve billboardlara asılan afişler ile umut olmaya çağırdı.
Melisa bebeğe umut olmak için TR970006701000000040359567 no'lu IBAN numarasına da bağışta bulunabilir.Destek kampanyası hakkında bilgi almak için 0546 955 81 55 no'lu numarayı arayarak Melisa'nın babası Erhan İnal'a ulaşabilir.
 
 “MELİSA’YA UMUT OLALIM”
Melisa’yı yaşatmak için kermes düzenlediklerini belirten gönüllüler ise, “Melisa bebeğimize sahip çıktık. Destek amaçlı kermes düzenledik. Bigalı vatandaşlar da sahip çıktı. Karıncanın ateşe su taşıması misali tek başına bir şey olmuyor. Herkesin destek olması lazım. Bu çocuğumuzu yaşatmak için tüm Türkiyenin de destek olması gerekiyor. Hep birlikte çocuğumuza bir nefes olalım, Melisa’mızı yaşatalım. Melisa’lar ölmesin. ” diye konuştular.

Bahar Karakurt