İşgücü Piyasası, Teşvikler ve Ortak Akıl Semineri Biga İŞKUR öncülüğünde, Biga TSO,  Biga Organize Sanayi Bölgesi ve ÇOMÜ’nün desteğiyle gerçekleşti.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Biga Organize Sanayi Bölgesi (OSB), ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ve Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl/İlçe Müdürlüğü işbirliğinde başlayan ve yaklaşık iki saat süren “Biga İşgücü Piyasası, Teşvikler ve Firmaların Personel Politikaları Ortak Akıl - Arama & Değerlendirme Semineri”ne katılım oldukça yoğun oldu.
 
Moderatörlüğünü Biga İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Topkaya’nın yaptığı seminerde işverenlerin ve işveren temsilcilerinin sorun, görüş ve talepleri dinlendi ve ortak çözüm modelleri üzerinde fikir alış-verişlerinde bulunuldu.
 
Seminere Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş, Biga Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı İsmail Özer, kamu ve özel sektör yöneticileri, TSO üyeleri, mali müşavirler ve basın mensupları katıldı.
 Haber Merkezi