26 Ekim günü 11:00-18:00 saatleri arasında Prof.Dr Ramazan Aydın Yerleşkesinde düzenlenecek kan bağış kampanyası için Türk Kızılay Biga Şube Başkanı Erdoğan Başer, herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.
Türk Kızılay Biga Şube Başkanı Erdoğan Başer, Kan Bağış Merkezi tarafından kan bağış kampanyası düzenlediklerini belirterek kan bağışı tırının 26 Ekim günü Biga’da olacağını söyledi.
Kan bağışında bulunmanın önemine de değinen Erdoğan Başer " Şehrimize kan alımı için ayda bir kez Bursa’dan gelen kan tırımız, çok sayıda kana ihtiyaç duyulması sebebiyle vatandaşlarımızın ilgisini beklemektedir. Sağlık ekibimiz 26 Ekim günü 11:00-18:00 saatleri arasında Prof.Dr Ramazan Aydın Yerleşkesinde kan vermek isteyenleri bekliyoruz." dedi.
Erdoğan Başer açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: " Halkımızı üç ayda bir kan bağışı yapmaya ve bunu alışkanlık haline getirmeye davet ediyoruz. Normal kan bağışının yanısıra, kök hücre bağışında bulunabilmek için numune kan verebilir ve bulunması zor olan ilik nakli bekleyen bir hastamıza tedavi umudu olabilirsiniz." dedi.
Gökçe Akkoç