Biga Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu tarafından BİSEV Özel Biga Huzur Evi sakinleri için konser düzenlendi.
 
 Birbirinden güzel parçaların kimi zaman neşelendirdiği, kimi zaman hüzünlendirdiği konserde yaşlılar parçalara eşlik etti, Huzurevi sakinleri düzenlenen konser ile keyifli bir akşam geçirdi.
 
Konser etkinliğinde şarkılara eşlik edip eğlenen huzur evi sakinleri etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.
Biga Halk Eğitimi Merkezi, Türk Müziği Koro çalışmalarını iki aydır sürdüren koro şefi Mehmet Gören ve kursiyerler tarafından koca çınarlara Türk Sanat Müziği konseri verildi.
 
Türk Sanat Müziği konserinde bazen neşeli bazense hüzünlü anlar yaşayan huzurevi sakinleri, etkinlikte bir araya gelmenin huzur ve mutluluğunu yaşadı. Huzurevi sakinlerinin istek parçalarının da çalınıp söylendiği konserde renkli görüntüler ortaya çıktı.
 
Konser programına, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, BİSEV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Bayram, Huzur Evi Müdürü Aysun Sancak ve Huzur Evinde kalan büyüklerimiz katıldı.
 
Gökçe Akkoç