Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara'ya giden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Ak parti Biga İlçe Nihat Borazan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile bir araya gelerek Biga’ya yapılacak olan yatırımlar hakkında görüştüler.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için Ankara'ya giden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide iskenderoğlu ve AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile bir araya gelerek Biga’ya yapılacak yatırımlarla ilgili görüştüler.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile özellikle Biga'nın geleceği adına önem taşıyan Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi (Sera OSB) projesiyle ilgili istişarelerde bulunan Başkan Erdoğan, yapılacak olan Sera OSB’nin Biga adına gelecek yıllar için önem taşıdığını vurguladı. Görüşmede ayrıca Uzun alan içme ve kullanma suyu barajı konularında istişarelerde bulunuldu.
Erdoğan yaptığı açıklamada, “Tarım ve hayvancılığın en gözde şehirlerinden olan Biga'mızda Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi (Sera OSB) hedeflerimiz doğrultusunda Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişci ile görüşme fırsatımız oldu. İlçemize en büyük katma değer kazandıracak projelerden biri olacak bitkisel üretim Sera OSB ile Uzun alan içme ve kullanma suyu barajı konularında istişarelerde bulunduğumuz sayın Bakanımızın Bigalı hemşehrilerimize selamları var. AK Parti İlçe Başkanımız Nihat Borazan ile birlikte Ankara'daki temaslarımıza devam ediyoruz. Mevzu bahis Biga olduğunda kapıları bir bir açan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskendaroğlu'na hemşehrilerim adına teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.
 
Bahar Karakurt