Biga Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Kömür Desteği Kış aylarını yaşadığımız bu günlerde havanın da soğuması nedeni ile  İlçedeki ihtiyaç sahiplerine yönelik her yıl kömür desteği veren Biga Belediyesi  bu yılda vatandaşlara kömür desteği verdi.
Biga Belediyesi tarafından her yıl kış aylarında ihtiyaç sahipleri vatandaşlarına yönelik gerçekleştirdiği kömür desteği bu yıl da gerçekleştirildi. İlçede belirlenen ihtiyaç sahiplerine 432 ton kömür yardımı yapıldı.

“YUVALARIMIZ BU KIŞ DA SICAK KALACAK”

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarının her zaman yanında olamaya gayret gösterdiklerini belirten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Belediye olarak vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan bir tanesi de kış aylarında hayati önem taşıyan ısınma ihtiyacını giderebilmek. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimize sağlamaya başladığımız 432 ton yakacak desteği ile sıcak evler sıcak gönüller yapabilmenin gayreti içerisindeyiz. Soğuk kış günlerini paylaşmanın sıcaklığı ile ısıtacağız. ” dedi.

Bahar Karakurt