CHP Biga Kadın Kolları, SMA Hastası Melisa bebek için kolları sıvadı.

CHP’li Kadınlar kendi aralarında organize olarak geliri SMA ile mücadele eden Melisa’ya bağışlanmak üzere 8 kazan keşkek yardımında bulundu.
Çarşamba günleri Biga Belediye Meydanında kurulan kermes ile hayırsever Bigalıların yardımını bekleyen Melisa Bebek’in stantını ziyaret eden CHP Biga İlçe Kadın Kolu Başkanı Özge Elmas ve beraberindeki kadınlar, Keşkek’in yanı sıra kermeste bulunan ürünlerden de alarak destekte bulundular.
Konuya ilişkin konuşan Başkan Elmas şöyle konuştu; ‘’Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz toplantıda kampanyaya destek olmak için arkadaşlarla görüştük. İlçe başkanlığımız ve gençlik kollarımızın da desteğiyle 1 haftalık süre içinde bu desteği sunduk.
Melisa şu anda %10.5’da ancak daha önce Ahmet Alp için yaptığımız gibi organize olarak Melisa için yeterli olan miktarı toplayıp bebeğimizin ilacına kavuşmasını sağlayabiliriz.
Yardımlarımız bununla sınırlı kalmayacak tabi ki. Neler yapabiliriz bakacağız ve önümüzdeki süreçte inşallah Melisa’ya katkı sağlayacak yeni gelişmeleri ortaya koyabiliriz.’’

Haber Merkezi