Türk Metal Sendikası’nın MESS ile sürdürdüğü eğitim programları hız kesmeden devam ediyor.
Türk Metal Sendikası(TMS) Biga Şubesine bağlı toplam 13 üye Akyurt Anadolu Termal Otel'de gerçekleştirilecek eğitim için sendikası önünden Ankara’ya uğurlandı. 
Dün saat 08.00’daTürk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ne bağlı işyerlerinde çalışan ve bu güne kadar MESS eğitimi almayan 34 sendika üyesi MESS eğitimi için Ankara'ya gönderildi. Sendika önünde gerçekleştirilen uğurlamaya Türk Metal Sendikası Biga Şube Başkanı Osman Akkurt ve şube yönetimi katıldı. 
 
EĞİTİMLER ÇALIŞANLAR İÇİN FAYDALI OLUYOR 
 
Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Biga Şube Başkanı Osman Akkurt, “Bu ay Türk Metal Sendikası Biga şubemize bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimizden 13 kişiyi MESS eğitimi için Ankara’ya Akyurt Anadolu Termal Oteline gönderdik. Türk Metal Sendikası olarak eğitime çok önem veriyoruz ve bu eğitimlerde çalışanlarımız için çok faydalı oluyor. Ayni zamanda üretimde de kalite artıyor. Eğitimsiz üyemiz kalmayıncaya kadar bu eğitimlerimiz devam edecek. Sendikamızın Ankara'daki 5 yıldızlı Akyurt Anadolu Termal Otel'inde gerçekleşecek eğitime Kurul Üyemiz Sami DIŞBAKAN'ın grup sorumluluğunda Biga 1 Nolu şubemizden 13 üyemiz katılacak. Türk Metal Sendikası lokalimizden uğurladığımız üyelerimizin başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini temenni eder hayırlı yolculuklar dilerim.” diye konuştu.
 
Gökçe Akkoç