Kırsal Kalkınma Destekleri Programı kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 2. bilgilendirme toplantısı Biga Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında doğrultusunda yüzde 50 Hibe destekli alet makine alımları ile ilgili İlçedeki çiftçilere bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Eğitim toplantısında çiftçilere, yetiştiricilere konu hakkında bilgiler verilerek yapmaları gereken işlemler anlatıldı. Anlaşılmayan kısımlarda karşılıklı soru cevap şeklinde bilgilendirme yapıldı.
Toplantıya Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca Şube Müdürü Mustafa Nazlım ve Şube personelleri, Biga Ziraat Odası Başkanı Güray Ergün, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır ve yönetim kuurlu üyesi Tevfik Başarır, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Enes Şahin, muhtarlar, Kooperatif Başkanları ve üreticiler katıldı.

Bahar Karakurt