Biga Ziraat Odası Başkanlığı ile Nev Sağlık Grubu Hastanesi arasında sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Biga Ziraat Odasına kayıtlı üyeler ve onların birinci derece yakınları Nev Sağlık Grubu Hastanesi sağlık hizmetinden %25 indirimli olarak yararlanabilecek.
 
İmzalanan protokol kapsamında Biga Ziraat Odasına kayıtlı üyeler ve onların birinci derece yakınları, Nev sağlık grubu hastanelerinden, Bursa’da üç hastane Bandırma’da bir hastane arasında yapılan anlaşma ile sağlık hizmetinden indirimli olarak yararlanabilecek.

13 Ocak Cuma günü imzalanan Sözleşmenin ardından açıklama yapan Biga Ziraat Odası başkanı M.Güray Ergün, “Bursa' da üç Bandırma'da bir hastanesi ile hizmet veren NEV Sağlık Grubu ile odamız arasında üyelerimize %25 özel indirim içeren protokol imzalandı.
Üreticilerimizin yararına yapmış olduğumuz anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İmzaladığımız sözleşme ile bundan böyle oda üyelerimiz ve onların bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden yakınları NEV Sağlık Grubu sunduğu hizmetten yüzde 25 indirimli olarak faydalanabilecekler. Üyelerimizin bu indirimden faydalanmaları için odamızdan alacakları oda kimlik kartlarını kayıt esnasında hastane yetkililerine ibraz etmeleri gerekiyor. Bütün üretici çiftçilerimize ve her iki kuruma hayırlı olsun” dedi.  
 
Biga Ziraat Odasını  temsilen Yönetim Kurulu Başkanı M. Güray Ergün, NEV Grubunu temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sahip Keçici arasında imzalanan anlaşma tüm hastane gruplarında geçerli olacak.
 
Bahar Karakurt