Balıklıçeşme Ortaokulu yıldız erkekler badminton takımı il birincisi olurken, yıldız kızlar badminton takımı da il ikincisi oldu.
Çanakkale Okul Sporları Badminton turnuvaları kapsamında, 10- 11 ve 12 Ocak tarihleri arasında yapılan 20 müsabakanın 18' ini kazanan Balıklıçeşme Ortaokulu öğrencileri turnuvaya damga vurdular.
 
Okul Müdür Yardımcısı Serkan Sezen yaptığı açıklamada: "Balıklıçeşme Ortaokulu Yıldız Erkek takımımız, takım halinde il birincisi olurken Yıldız Kız takımımız ise takım halinde il ikincisi oldular.Bu sonuçlardan sonra Balıklıçeşme Ortaokulu Yıldız Erkekler Badminton takımı Çanakkale'yi Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.
Balıklıçeşme Ortaokulu Badminton Yıldız Erkekler Takımımız: Umut Emre Sargut, Deniz Arda Bahçevan, Görkem Balkan,Hüseyin Gökçe, Ayaz Ermiş.
Balıklıçeşme Ortaokulu Badminton Yıldız Kızlar Takımımız: Meryem Yıldız, Eslem Balkan, Nisa Karabiber, Elif Özcan, Elif Aydemir.
Yukarıda isimlerini paylaştığım şampiyon öğrencilerimize bize bu gururu yaşattıkları için okulumuz ve Bigamız adına çok teşekkür ediyoruz.
Ayrıca ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek olan Badminton Yıldız Erkekler takımımıza şampiyonada başarılar diliyoruz.Bizleri bu kez de Çanakkale ili takımı olarak gururlandırmalarını bekliyoruz.
Bu başarının kazanılmasında büyük emekleri olan Beden Eğitimi öğretmenimiz Mürvet ÖZYURT hocamıza öğrencilerimiz ve okul yönetimimiz adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.Biliyoruz ki; bu başarı büyük bir çalışmanın ürünü.Çok çalıştılar ve başardılar.” Dedi.
 
Gökçe Akkoç