Deprem bölgesine yardım ve destekler artarak devam ediyor. Karabiga Belediyesi’nden deprem bölgesine ulaştırılmak üzere gıda ve giyim yardımları yola çıktı.
 
Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle birçok ilden yardım ve destekler sürüyor.
 
Karabiga  Belediyesi, Kahramanmaraş’ın yanı sıra depremden etkilenen Hatay, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana’daki depremzedeler için  yardım kampanyası başlattı. Vatandaşların desteğiyle toplanan bot, polar, mont, yün çorap, atkı, eldiven, çocuk bezi, mama, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, ıslak mendil, battaniye, soba, elektrikli ısıtıcı, cep ısıtıcısı, çadır, mat, el feneri, uyku tulumu, kadın hijyen seti, Powerbank gibi acil ihtiyaç ürünleri bölgeye ulaştırılacak.
Karabiga Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “"GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM. Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere ilk gıda ve giyim yardımlarımızı gönderiyoruz. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Yardım göndermek isteyen hemşehrilerimiz Belediye Nikah Salonuna teslim edebilirler." İfadelerine yer verildi.

Burcu Uçmaz