Biga Atatürk Kültür Merkezi'nde ki dikiş nakış kursunda eğitmenler ve vatandaşlar el birliğiyle depremden etkilenen vatandaşlarımız için gönüllü olarak kışlık kıyafet dikmeye başladılar.
 
6 Şubat günü sabaha karşı gerçekleşen Maraş merkezli depremin ardından Biga Belediyesi, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda depremzedeler için kışlık giyecek diken vatandaşları paylaştı.
Atatürk Kültür Merkezindeki dikiş nakış öğretmeni Bilge Öğretmen, “ Gönüllülerimizle birlikte burada elimizden geldiğince alt üst kalın giysiler dikerek yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Amacına ulaşacağına inanıyoruz. Hepsine Allah’tan yardım diliyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.
Saliha Öğretmen ise, “ Bize kumaş yardımında bulunun Bigalı esnafımıza çok teşekkür ediyoruz. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah” dedi.
Biga Belediyesi, sosyal medya paylaşımında dikiş nakış kursunda eğitmenlerin ve vatandaşların birlik olup depremzedeler için kışlık giyecek diktiklerini aktararak, “Eğitmenlerimiz ve vatandaşlarımız el birliğiyle depremden etkilenen vatandaşlarımız için gönüllü olarak kışlık giyim ihtiyacı noktasında özveriyle çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
 
Bahar Karakurt