Biga’da bir grup gönüllü deprem bölgesine çalışmak için yola çıktı. Biga’dan gönderilen on yedi tır yardımın ardından gönüllü çalışmak  kurtarmalara katılmak için deprem bölgesine hareket etti. Yüzyılın felaketi sonrası Biga’dan bir grup gönüllü deprem bölgesine hareket etti.
 
Kahramanmaraş ve bölgesinde yaşanan yıkıcı depremin ardından, Biga’da deprem bölgesinde yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik yardım kampanyasına devam ediliyor. Deprem bölgesi için yardım kampanyası devam ederken Biga’dan gönüllü vatandaşlar yola çıktı. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Biz çok güzel bir milletiz. Bu acı günleri hep birlikte aşacağız..
Bigalı hemşehrilerimiz deprem bölgemiz için yardım kampanyamıza yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.Bugün ilk olarak Deprem bölgesinde gönüllü olarak çalışmak için yola çıkan hemşehrilerimizi uğurladık.Sonra da Atatürk Kültür Merkezimizden deprem bölgesine ulaşması için 16. ve 17. tırımızı yolcu ettik.
Bölgeden aldığımız bilgiye göre Gıda,mont ve battaniye ihtiyacı olduğunu öğrendik.Büyük bir özveriyle yardım kampanyasına destek olan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ederim.” dedi.
 
Bahar Karakurt