Deprem bölgesinde büyükbaş ve Küçükbaş hayvanlar için acil yem ihtiyacı olduğundan Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün koordinasyonu, Biga Kaymakamlığının himayesinde, deprem bölgesine gönderilmek üzere toplanılacak yem bağışları için Biga Merkez Zahireciler Sitesinde Biga Ziraat Odası Başkanlığına ait depo hazırlandı. Bağışlar bekleniyor.
 
Biga Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda deprem bölgesinde bulunan hayvanların yem ihtiyacı için ilçede yardım kampanyası başlattı. Toplanan büyükbaş ve küçükbaş hayvan yemleri deprem bölgesine gönderilecek.

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonuyla, Büyükbaş Hayvan Yemi, Küçükbaş Hayvan Yemi dağıtılmak üzere deprem bölgesine gönderilecek.
Biga İlçe Tarım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘Değerli Üreticilerimiz; Deprem bölgesinde büyükbaş ve Küçükbaş hayvanlar için acil yem ihtiyacı hasıl olduğundan Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’müzün koordinasyonu, Biga Kaymakamlığımızın himayelerinde, deprem bölgesine gönderilmek üzere toplanılacak yem bağışlarınız için Biga Merkez Zahireciler Sitesinde Biga Ziraat Odası Başkanlığı’mıza ait depo hazır durumda. Rabbim dilsiz kulları için yapacağınız yardımları şimdiden kabul eylesin.Yardımlarınızı bekliyoruz.” İfadelerine yer verildi.
 
Burcu Uçmaz