Ülkemizde yaşanan deprem sonrası yerleşim yerlerinde oluşan su arizaları ve oluşturulan konteynır çadır vb yaşam alanlarında temiz su ve kirli su bağlantı işlerini yapmak üzere malzeme ve teçhizatı ile birlikte gönüllü tesisatçı firma/ekip/usta çalışanlar aranıyor.
 
Türkiye’yi sarsan deprem faciasının ardından bölgeye yardıma giden binlerce gönüllü personel deprem yaralarını sarmak için canla başla çalışmaya devam ediyor. 
 Afet bölgesine Biga’dan çok sayıda yardım tırı ve arama kurtarma ekipleri ile birlikte iş makineleri bölgede çalışmalarını sürdürürken Biga ilçe Özel idare Müdürlüğü, deprem sonrası yerleşim yerlerinde oluşan su arızaları ve oluşturulan konteynır çadır vb yaşam alanlarında temiz su ve kirli su bağlantı işlerini yapmak üzere malzeme ve teçhizatı ile birlikte gönüllü tesisatçı firma/ekip/usta çalışanlarına ihtiyaç olduğunu bildirdi.
 
Biga ilçe Özel idare Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizde Yaşanan Deprem Sonrası yerleşim yerlerinde oluşan su arızaları ve oluşturulan konteynır çadır vb yaşam alanlarında temiz su ve kirli su bağlantı işlerini yapmak üzere malzeme ve teçhizatı ile birlikte gönüllü tesisatçı firma/ekip/usta çalışanlar aranmaktadır. Gitmek isteyen Gönüllü firma/ ekip/ ustaların Kaymakamlık Makamına Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne İlçe Özel İdare Müdürlüğü ne bildirmeleri rica olunur.” İfadelerine yer verildi.

Bahar Karakurt