Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga okul kampüsü inşaatında incelemelerde bulundu.
Biga’da 2020 yılında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ve boşaltılan okulların yerine yapılması planlanan dev okul kampüsü inşaatı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. 25.632,76 m2 inşaat alanı üzerine yapımı devam eden dev okul kampüsü inşaatı hızla yükselirken, Kaymakam Dolu çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam Erdinç Dolu beraberinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Özel İdare Müdürü İsmail Satılmış  ile birlikte yapımı devam eden Biga okul kampüsü inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Okul İnşaatında son durum hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Dolu, inşaatların planlanan sürede bitirilmesi için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren inşaat işçilerine teşekkür ederek kolaylıklar diledi.
 
KAMPÜSÜN İÇERİSİNDE NELER VAR?  
Proje kapsamında Biga okullar bölgesine; 200 kişilik yurt, 24 derslikli Biga İlkokulu, 24 derslikli Biga İmam Hatip Ortaokulu, 32 derslikli Biga Ortaokulu ve yemekhane ile spor salonu, toplantı salonu, fuaye alanı gibi çok amaçlı salondan oluşan sosyal binasıyla toplam 25.632,76 m2 inşaat alanına sahip bir kampüs planlanıyor. Projenin tamamlanmasıyla beraber öğrenciler rahat bir eğitim alma imkânına sahip olacak.

Bahar Karakurt