Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, Meclis Başkanı İ. Kahraman Soydan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ve genel sekreteri ile borsa üye ziyaretlerine başladı.
 
Gerçekleşen ziyaretlerde üyelerin istekleri ve talepleri görüşüldü. Ziyaret sonlarında üyelere bugüne kadar borsaya yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür plaketlerini Başkan Bülent Baş takdim etti.
 
Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada "Öncelikle Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Depremin yaralarını hep birlikte saracağız. Ticaret Borsası Yöneticileri olarak üye ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimizdeki temel amacımız üyelerimizden geri bildirimlerin alınarak, taleplerin belirlenmesi ve önerilerin dile getirilmesidir. Ziyaret ettiğimiz her üyemizden aldığımız geri bildirimlere ilişkin oluşturduğumuz raporlar çerçevesinde, ortaya çıkan konulara ilişkin lobi çalışmaları ve toplantılar gerçekleştireceğiz. 2023 iş planımızı, hedeflerimizi ve projelerimizi gerçekleştireceğiz" dedi..
 
Sınırlı Sorumlu 281 Sayılı Biga Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Koyuncular Süt Ürünler, Renan Özel, Sınırlı Sorumlu Güvemalan Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Sınırlı Sorumlu Koruoba Köyü Ve Civarı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Sınırlı Sorumlu Biga İlçesi Gerlengeç Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne ziyarette bulunuldu.
 
Bahar Karakurt