Bigaspor, Bölgesel Amatör Lig’in 21. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Tavşanlı Tepecikspor’a 2-0 mağlup oldu.

Pazar günü 15’te Gümüşçay Fatin Rüştü Zorlu Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında konuk ekibin üstün oyunu vardı. İlk yarının normal süresi golsüz sona erecek diye beklenirken konuk ekipten Seyfettin’in attığı şık aşırtma golü ile 45. dakikada takımını öne geçirdi ve Tavşanlı Tepecikspor soyunma odasına moralli gitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Bigaspor oldu. Bigaspor Teknik direktörü Coşkun Öz’ün  ilk 11’de forma şansı verdiği genç oyuncu Emircan Aytekin, sahanın her yerinde kendini göstererek sayısız gol pozisyonuna girdi. Ancak temsilcimiz girdi ataklarda aradığı golü bir türlü bulamadı.
55. Dakikada Bigaspor kalesi önünde yaşanan karambolde Tepeciksporlu Onur takımının ikinci golünü kaydetti. Bu golden sonra Bigaspor ataklarını sıklaştırsa da rakibin defansa çekilmesiyle ataklardan eli boş döndü.
Müsabaka konuk ekip Tavşanlı Tepecikspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Ligde bir diğer Çanakkale temsilcisi olan Bozcaadaspor ise deplasmanda Lider Sultanbeyli Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.

Ligde önümüzdeki hafta maçları 29 Mart Çarşamba günü oynanacak. Bigaspor deplasmanda 1966 Edremitspor karşısına çıkarken Bozcaadaspor kendi evinde TKİ Tavşanlı Linyitspor’u konuk edecek.
 
Emirhan Akıncı