Biga Uludağ Elektrik A.Ş. çalışanları, düşük maaş ve çalışma koşullarının iyi olmaması nedeniyle iş bırakma eylemine gittiler.
 
2021 yılında Limak yatırım tarafından İngiliz yatırım fonu Actis'e devredilen Uludağ Elektrik'te maaşların düşüklüğü ve çalışma koşullarındaki sorunlar, enerji işçilerinin eyleme gitmesiyle sonuçlandı. Disk'e bağlı Enerji Sen üyesi işçiler faaliyet sınırları içinde yer alan, aralarında Biga'nın da olduğu Çanakkale, Bursa, Yalova ve Balıkesir'de iş bırakma eylemi ne başladılar. 'Verdiğimizi almıyoruz, hakkımızı istiyoruz' sloganıyla hareket eden işçiler Biga'dan da seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Firmada toplu sözleşme yetkisini alan DİSK Enerji Sen tarafından başlatılan görüşmelerin halen sonuç vermemesi ise işçilerin tepkisini çekiyor.
 
İş bırakma eylemi Çanakkale, Bursa, Yalova ve Balıkesir'de eş zamanlı olarak sürdürülüyor. 2021 yılında Limak yatırım tarafından İngiliz yatırım fonu Actis'e devredilen Uludağ Elektrik'te maaşların düşüklüğü ve çalışma koşullarındaki sorunlar, enerji işçilerinin eyleme gitmesiyle sonuçlandı. Disk'e bağlı Enerji Sen üyesi işçiler faaliyet sınırları içinde yer alan, aralarında Biga'nın da olduğu Çanakkale, Bursa, Yalova ve Balıkesir'de iş bırakma eylemine başladılar. 
 
 'Verdiğimizi almıyoruz, hakkımızı istiyoruz' sloganıyla hareket eden işçiler Biga'dan da seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Firmada toplu sözleşme yetkisini alan DİSK Enerji Sen tarafından başlatılan görüşmelerin halen sonuç vermemesi ise işçilerin tepkisini çekiyor.


Bahar Karakurt