Karabiga Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl da 36.'sı düzenlenen Karabiga Priapos Deniz Festivali ve 1 Temmuz Kabotaj Bayramında ünlü sanatçılar unutulmaz anlar yaşattı.. 28-29-30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen festivalde, her yıl olduğu gibi bu yıl da yediden yetmişe tüm vatandaşa hitap edecek programlar gerçekleştirildi.
 
Tiyatro, sihirbazlık gösterileri, yarışmalar ve konserlerin yer aldığı 3 günlük program kapsamında ünlü sanatçılar da sahne aldı. Festivalin ilk iki günü gösteriler, tiyatrolar gerçekleştirilirken Festivalin son gününde ise Yelken Gösterisi, Yüzme Yarışları, Çeşitli Yarışmalar, Yağlı Direk Yarışları gerçekleştirildi ve günün sonunda dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.
 
36. Karabiga Priapos Deniz Festivalinin ve 1 Temmuz Kabotaj Bayramı programı kapsamında bir çok sanatçı sahne aldı. Demet Erdem'in sunumuyla Hediye Biliç, Esra Sezer, Özge Erdeniz, Pop Star Birincisi Utku, Tuğba Yurt ve Gecenin finalinde ise ünlü Sanatçı Koray Avcı sahne aldı. Koray Avcı en sevilen şarkılarını Karabigalılar ile paylaşırken Havai fişeklerle de hem festival hem de gece renklendi.

Mehmet Özdeş
 

Foto Galeri
KARABİGA'DA KABOTAJ BAYRAMI RENKLİ KUTLAMALARA SAHNE OLDU
KARABİGA'DA KABOTAJ BAYRAMI RENKLİ KUTLAMALARA SAHNE OLDU


Kaynak: Biganın Sesi