Biga İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu okul ziyaretleri kapsamında İÇDAŞ Fen Lisesi, Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hamdibey Ortaokuluna ziyarette bulundu. Kaymakam Dolu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN ve Kaymakam Adayı Deniz YILDIRIM ile birlikte okul müdürleri tarafından okul girişinde karşılandı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Dolu, öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi. Daha sonra okul müdürlerinden okulların genel durumu hakkında bilgiler aldı. Eksiklerin giderilmesi yönünde talimatlar veren Kaymakam Dolu, okulların öğrenciler için önemine vurgu yaptı.
 
Daha sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Dolu, öğretmenlerin talep ve isteklerini dinleyerek başarılar temennisinde bulundu.
 Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilirBir 1 kişi, oturuyor ve ayakta görseli olabilirBir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilirBir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirCahit mavili
 


Kaynak: Biganın Sesi