Pazar günü yapılacak seçimin heyecanıyla Pazartesi günü yayınlanacak olan yazımı yazdığım Cumartesi sabahından günaydın.

Pazar günü yapılacak seçimin heyecanıyla Pazartesi günü yayınlanacak olan yazımı yazdığım Cumartesi sabahından günaydın.

Bir haftadır süren kapalı havanın ardından bugün güneş yüzünü gösterdi. Bunun ülkeme aydınlık getireceğine inanmak istiyorum.

Beslenme, barınma ve giyinme gibi ihtiyaçlar hiyerarşisinin temeli olan unsurlara ülkemdeki her insanın , aradaki uçurumun azaltılarak ulaşmasını diliyorum.

Sevdiği bir sanatçının konserine gitmekle aç kalmak arasında tercih yapmak zorunda kalmayacak şekilde estetik hazlara ulaşabilen gençleri toplumun her kesiminde görmeyi bekliyorum.
Ben üniversite okudum. Kayıt yaptırırken sıra bekledim. Yurtta banyoya girmek için sıra bekledim. Yemekhanede yemek almak için sıra bekledim. Bir ramazan günü iftar için yemekhane önünde bloğa kadar uzanan kuyrukta ön sıralarda olan arkadaşımın yanına geçtiğim için arka sıralardakiler tarafından eleştirildim, utandırıldım ve yer değiştirdim. Yani ben sıra beklemeye alışığım, beklerim. Ve bir kurumda tanıdığı olduğu için işlemi ön sıralara alınanları görmek, bilmek ; öyle olacağını düşünmek de istemiyorum.
Konfor alanında çıkalım istiyorum. Değişim olsun , biraz silkelenelim istiyorum.
Eğitim çok ayaklar altına alındı. Hayatını idame ettireceği alan ne olursa olsun , bireyin eğitimli olduğunu davranışlarından anlamak istiyorum.
Bazıları uzak, bazıları hemen olabilecek istekler. Pazar günü sonrası yenilenmiş bir Türkiye’ye uyanmak istiyorum.
777