Haftayı planlarken takvime göz atıyorum. Bu hafta çocuklara evi, evin bölümlerini, odaları, konuyla ilgili birkaç şarkıyı öğretmeyi ve bunları pekiştirecek birkaç oyun oynatmayı planladım.

Haftayı planlarken takvime göz atıyorum.
   Bu hafta çocuklara evi, evin bölümlerini, odaları, konuyla ilgili birkaç şarkıyı öğretmeyi ve bunları pekiştirecek birkaç oyun oynatmayı planladım. 
Pazartesi evi, çevresini falan.
Salı evin içini ve belki bir odanın detaylarına inmeyi.
Çarşamba başka bir odayı.
Perşembe ‘nin planı için Cuma’dan destek alarak Selanik’teki o bir çift mavi gözün dünyaya geldiği evi göstermek istiyorum. 
Cuma 10 Kasım. Siyah, şık kıyafetlerimizi giyip okulda hazır olacağız.Saat 9’u 5 geçe siren çalacak. 1 dakika “ o anı” düşünüp hüzünleneceğiz. Gözlerimiz buğulanacak. Siren bitecek. Törenimizi yapacağız. Sınıflarımıza geçip derse, işimize gidip görevimize devam edeceğiz.
    Bunu eleştiri olsun diye söylemiyorum. Olması gereken de budur bana göre. Memleket meselesinde olan Mustafa Kemal’in annesinin cenazesinde bulunamayıp  ancak 12 gün sonra kabrini ziyaret edebilen bir “İnsan”ın öğretilerinde büyüyen kişiler olarak yas süreçlerimizi kontrollü yaşamaktan yanayım. 


  Atam,
Ruhun şad olsun. Hiç durmadan yürüyeceğimize and içtiğimiz bu yolda ilerleyebilmek için devam ediyoruz.

10 KASIM