Rutin aralıklar ile gerçekleştirilen etkinlikte, Kadın Kolları Başkanı Özge Elmas seçimlere yönelik çok önemli bir bilgiyi üyelerle paylaştı.
 
82 köyde temsilci…
 
İlçe Kadın Kolları Başkanı Elmas; Köylerde yapılan çalışma ile göreve geldikleri günden bu yana, 82 köyde temsilci atadıklarını belirtti.
 
En kısa sürede tüm köylerde en az bir temsilci hedeflediklerini dile getiren Elmas; ‘’Tüm çabamız vatandaşlarımızın sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturmak, temsilcilerimiz yoluyla bizlere ulaşan istekleri, İlçe Başkanlığımız ve İl Genel Meclisi üyelerimiz ile koordineli olarak yerine getireceğiz.
 
Bizlere destek olmak isteyen tüm kadınlarımızı bekliyoruz. Sosyal medya hesaplarımız ve paylaşılan irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilir, sorunları çözmemizde güç olabilirsiniz.
 
Temennimiz, bu çalışmalarımızdan hedeflediğimiz karşılığı almak ve vatandaşlarımızın sorunlarını sıfıra indirmek’’ dedi.
 Bir 11 kişi ve iç mekan görseli olabilirBir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
YASEMİN ÖZDEŞ
 
 


Kaynak: Biganın Sesi