Biga’da motosiklet tutkunlarını aynı çatı altında toplanmasını sağlayan Biga Motosiklet Kulübü ve Motor Sporları Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
 
Yapılan Biga Motosiklet Kulübü’nün Genel Kurulunda, Yönetim ve denetleme kurulları ve diğer yürütme organları belirlendi. Genel kurulda Recep Duran güven tazeleyerek Biga Motosiklet Kulübünün başkanlığını yürütmeye tekrardan hak kazandı.
 
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği olağan genel kurul toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Recep Duran; “Biga’da motosiklet kültürünü yaygınlaştırarak, birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde adımlar atmaya çalışıyoruz. Motosikleti Biga’ya sevdirerek yaygınlaştırmak istiyoruz. Motosikletin kurallara uygun olarak kullanılmasını sağlamak bizim ana hedeflerimiz arasında bulunmaktadır. Kulübümüzde eğitimli ve çevresine saygılı motosikletçiler yetiştirmek istiyoruz. Kurallara uyan motosikletçiler olarak, yasaların ön gördüğü şekilde motor kullanmanızı diliyorum. Motosiklet kullanmak bir tutku ve bir kültürdür, bu kültürü en iyi şekilde Biga’da sürdüreceğimize inanıyorum. Motosiklet tutkunlarını ve gençleri derneğimize davet ediyorum. Yakın zamanda ileri sürüş teknikleri eğitimimiz olacak. Eylül ayında yaza veda kampımızı, yine bu yıl da planlıyoruz" dedi.
 
Genel Kurulda Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu;
 
Başkan Recep Duran, Başkan Yardımcısı Selçuk Kurt, Sayman Mehmet Öztekin, Sekreter Tayyar Potur, Muhasip Aslı Ertuğal.
 
Yedek Yönetim; Hüseyin Koç, Erkan Ubay, Barış Çolak, Karani Turan, Emirhan Özkan.
 
Denetleme kuruluna Asil; Serhan Gezer, Muharrem Çetin,Barış Filay.
 
Denetim Kurulu yedek; Özcan Kandemir, Murat Berki, Kadir Güvenir.
 
Yasemin özdeş
 


Kaynak: Biganın Sesi