Vali İlhami Aktaş, Kurban Bayramı münasebetiyle Hastane Bayırı Şehitliği ile şehit ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret etti.

Bugünümüzü borçlu olduğumuz ve vatanımız için hayatını feda eden aziz şehitlerimizin kabirleri başında dua okuyan Vali İlhami Aktaş, şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad etti. Hastane Bayırı Şehitliği ziyaretlerinin ardından Vali İlhami Aktaş, Kurban Bayramı sebebiyle şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.
 Vali İlhami Aktaş, Diyarbakır İli Sur İlçesi’nde hain terör örgütü unsurlarıyla girdiği çatışmada şehit düşen Şehit Uzman Çavuş Yaşar Yeniören’in ailesini ziyaret etti. Ziyarette, Vali İlhami Aktaş, aziz şehidimiz Uzman Çavuş Yaşar Yeniören’in eşi Duygu Yeniören ve çocukları Yaren Yeniören ile Yağmur Yeniören ile bir süre görüşerek sohbet etti. Aziz şehidimizi rahmet ve minnetle yad edip şehidimizin ailesinin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Aziz Şehidimizin aile ziyaretlerinin ardından Vali İlhami Aktaş, Kıbrıs Barış Harekâtı gazisi Ahmet Doğan’ı ziyaret etti. Kıbrıs Gazisi Ahmet Doğan ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, kahraman gazimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek sağlıklı ve mutlu hayat sürmesi temennisinde bulundu.
 
Ardından Vali İlhami Aktaş, Şırnak İli Silopi İlçesi’nde zırhlı araç geçişi sırasında roket atar saldırısı sonucunda gazi olan Malul Gazi Polis Memuru Seçkin yıldırım’ı ziyaret etti. Malul Gazi Polis Memuru Seçkin Yıldırım ve ailesiyle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, kahraman gazimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek sağlıklı ve mutlu hayat sürmesi temennisinde bulundu.

Şehadete yürüyen aziz şehitlerimizin geride bıraktıklarına sahip çıkmanın kendileri için borç olduğunu ifade eden Vali İlhami Aktaş, “Huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıklarına borçluyuz. Devlet olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kıbrıs Gazisi Ahmet Doğan ve Malul Gazi Polis Memuru Seçkin Yıldırım, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. Şehidimizin aile ziyareti ile gazi ziyaretlerinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Truva Çocuk Evi’ni ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, çocuklarla bir araya gelerek bayram sevinçlerine ortak oldu. Vali İlhami Aktaş’ın şehidimizin aile ziyareti ile gazi ziyaretlerine, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran  ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Gündüz Bağcı eşlik etti.