Birinci gündem maddesinde, bir önceki toplantı tutanağını Oda Genel Sekreteri Mustafa Mutlu okudu.
Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılan Cüneyt Oflaz yerine Metin Mutlu geldi. Toplantının 2’nci gündem maddesine geçildi. Temmuz ayı gelir gider durumu okundu. Buna göre Temmuz ayı geliri 126.682,93 TL okunurken Temmuz ayı gideri 246.507,64 TL olarak açıklandı. Toplantının 3’üncü maddesini Serdar Seçilen okudu ve oy birliğiyle kabul edildi. Toplantının 4’üncü Gündem maddesi Sair görüşmelerinde söz alan Biga Ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu Başkanı Şadan Doğan sözlerine Yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Cüneyt Oflaz’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başladı.

“Herkesin Canı yandığı Elektrik”

Elektrik giderlerinin her geçen gün artığını söyleyen başkan Doğan; çatıya bir güneş paneli enerjisi çalışmasını toplantıda görüştük dedi. Doğan, 1’inci Meslek komitesinin ekmek zammı ile ilgili önümüzdeki günlerde tekrar toplanacağını belirterek, Milli Eğitim Bakanı ile Biga’daki yıkılan okulların son durumunu görüşeceğini de sözlerine ekledi.

“Kasımın ilk haftası seçim düşünüyoruz”
Doğan; Bir dahaki yönetim kurulu toplantısında seçim kararı alıp Eylül ayında listeleri açıklamak istiyoruz. Seçim gününü belirleyeceğiz ama büyük ihtimalle Kasım ayının ilk haftası düşünüyoruz” diye konuştu.60. Meclis toplantısına katılan Bigaspor Başkanı İbrahim Küçük, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi’nden Bigaspor’a maddi ve manevi destek istedi.
Toplantıda bir konuşma yapan başkan  Küçük meclis üyelerine hitaben; "Genç ve dinamik bir kadroyla göreve geldik. Biga’da spor ve Bigaspor’a katkı sağlama hedefindeyiz. Öz Bigaspor’u kurmak için kolları sıvadık. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Bizim ilk önceliğimiz tesisleşme. Biga’nın  sporcularına yakışacak bir tesis oluşturmak istiyoruz. Biga’da sporun gelişimi için her zaman desteklerinizi biliyoruz. Tesisleşme başta olmak üzere birçok konuda sizlerle birlikte mücadele etmek bizi mutlu ediyor. Çalışan Biga, büyüyen Türkiye sloganınızı görmüştüm. Ben de çalışan yönetim, başarılı sporcular diyorum" şeklinde konuştu.
Bahar Karakurt


Kaynak: Biga Doğuş Gazetesi