Bigaspor BAL ligi 2. hafta maçında Biga İlyas Bayram Stadında geliri SMA hastası Melisa'ya bağışlandı.
Bigaspor maç öncesi yaptığı paylaşımında: “Bu pazar saat 15:00'te Biga İlyas Bayram Stadyumu'nda Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacağız. Karşılaşmanın tribün gelirinin tamamını SMA hastası Melisa İnal bebeğimizin kampanyasına bağışlayacağız. Bilet fiyatlarımız 20 TL. Şehir demek, birliktelik demektir. Şehir demek, iyi günde kötü günde, birlikte gülmek, birlikte üzülmek demektir. Bizler de şehir olarak daha önce nasıl başardıysak, yine başaracağız. Haydi, hep birlikte tüm stadyumu dolduralım. Kazanan Biga olsun! Kazanan Biga sporu olsun! Kazanan minik yavrumuz Melisa İnal olsun!” demişti.
 
Karşılaşmada Kütahya temsilcisi Tavşanlı Linyitspor ile 0-0 berabere kaldı.
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bigaspor maç boyunca mücadele etse de gol pozisyonunu yakalayamadı.
SMA Hastası Melisa için oynayan mavi beyazlı takıma taraftar da tezahüratlarıyla destekledi.
Maç sonu sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bigaspor “Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında sahaya SMA hastası Melisa İnal bebeğimiz için çıktık. Karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrılsak da, Melisa kardeşimize bir nebze de olsa destek olduğumuz için mutluyuz. Tribünleri dolduran, karşılaşmaya gelemese de Melisa için destekte bulunan herkese sonsuz teşekkürler. Melisa kardeşimizi hep birlikte sağlığına kavuşturmak için mücadele etmeliyiz.” İfadeleri kullanıldı.
 
Bigaspor  Tavşanlı Linyitspor maç öncesi maç kahvaltısını Korkmaz Auto ortakları Muharrem Korkmaz ve  Emre Koyuncu verdi.
Bahar Karakurt