MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Altınkaya, “19. yüzyılın ikinci yarısından itibaren Yüce Devletimizin vatandaşa hissettirdiği sıcak eli ve vatandaşımızın çalacağı ilk kapısı olan muhtarlık müessesi, hem vatandaşlarımızı hem de devletimizi temsil eden son derece önemli bir sorumluluğu yerini getirmektedir.
Mahallelerimizde ve köylerimizde, altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar vatandaşa hizmet yolunda muhtarlarımızın üstlendikleri bu misyon, ehemmiyetini ilk günkü gibi muhafaza etmektedir.
Köylerindeki ve mahallelerindeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek, yapılacak kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında devlet ve millet arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımız, devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır.
 
İlçemiz genelinde mahallelerimizin ve köylerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşmasını sağlayan muhtarlarımıza, ortaya koydukları özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor; 19 Ekim Muhtarlar Gününü canı gönülden tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Gökçe Akkoç