Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk görevinden istifa etti.

İl ve ilçe başkanlıklarına 22 Kasım’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından gönderilen genelgede, milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarının istifa dilekçelerini 5 Aralık ile 26 Aralık tarihleri arasında parti genel sekreterliğine iletmeleri istenmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk ,2023 yılında yapılacak Genel Seçimlerde Milletvekili aday adaylığı için görevini yeni ilçe başkanı seçilene kadar  CHP ilçe yönetim kurulu sekreteri Cemal Mantar’a devretti.
CHP Biga İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, “2023 yılında gerçekleştirilecek olan Türkiye Cumhuriyeti Genel Seçimlerine yönelik olarak CHP Biga İlçe Başkanımız Osman Öztürk, Miletvekilliği aday adaylığı sürecine ilişkin görevinden istifa etmiş olup, İlçe Yönetim Kurulu Sekreterimiz  Cemal Mantar, CHP Tüzüğü gereğince ilçe başkanı belirlenene kadar başkanlık görevini vekaleten yerine getirecektir. Sürece ilişkin açıklamalar tarafımızca yapılacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” İfadelerine yer verildi.

Bahar Karakurt