Bölgesel Amatör 12. Grupta mücadele eden ilçemizin takımı Bigaspor ligin devre arası öncesi son karşılaşmasında evinde İstanbul temsilcisi Mimarobaspor’a mağlup olarak ligde ki 5. Mağlubiyetini alarak taraftarlarını üzdü.
Isınma esnasında ilk 11 de oynayacağı öğrenilen takımımızın defans oyuncusu Beşir Ndiaye ısınma esnasında sakatlanarak yerini Kenan Özer’e bıraktı.
Maçın henüz 20. saniyesin de konuk ekip Mimarobaspor yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamazken temsilcimiz Bigaspor ise sahada yokları oynadı.
Karşılaşmada 4. dakikada Ahmet Emin Aksakal’ın attığı golle Mimarobaspor 1-0 öne geçerken ilk yarı da bu skorla tamamlandı.
2. yarı da taraftarlar yine saha da sönük bir Bigaspor izlediler. Dakikalar 57’yi gösterdiğinde Mimarobaspor da Okan Demir kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Mertcan’ın yanından ağlara göndererek konuk ekibi 2-0 öne geçiren golü kaydetti.
70. Dakika oyuna sonradan giren Ahmet Hakan Balık’ın yerden yaptığı vuruşta top ağlara gitti ve Mimarobaspor 3-0 öne geçti.
Maçta başka gol olmayınca müsabaka konuk ekibin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 
Gökçe Akkoç