ÇOMÜ  Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi maliye topluluğu tarafından organize edilen Geleneksel Maliye Gecesi düzenlendi.
Etkinliğe Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'da katıldı.
 
Maliye Topluluğu Başkanı Olcay Gözel, “Bu etkinlikte öğrencileri kendi aralarında kaynaşmasını sağladık ve aynı zamanda hem maliye bölüm hocalarımızla bir araya getirdik hem de saygı değer BigaBelediye başkanı Bülent Erdoğan'la öğrencileri aynı platformda buluşturduk. Biga’nın duyarlı esnaflarının katkılarıyla çekiliş aracılığıyla öğrenci arkadaşlarımıza hediyelerini teslim ettik. Pandemi nedeniyle ara verilen Maliye gecesine, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte yeniden devam ettiriyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır ve bu dönemde bayrağı taşıma görevi bize verildi. Bu görevi layıkıyla yapmak için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Bu çerçevede bu organizasyonun gerçekleşmesinde emekleri olan; ben deniz topluluk başkanı Olcay Gözel, Yardımcım Deniz Dövücü, Ve yönetim kurulum:
Ece Ceren koyuncu, Elif Dilara Kılıç, Muhammed Gers, Hilal Ertuğ, Rabia Karslı, Necla Ünal, Buse Keskin ve İlker Kılıç ve katılımlarından dolayı başta Biga belediye başkanımız Bülent Erdoğan'a, Maliye bölümünün kıymetli öğretim üyelerine ve sevgili öğrenci arkadaşlarıma teşekkürleri borç biliyorum.
 
"GELECEK ONLARIN ELLERİNDE ŞEKİLLENECEK"

 
Geleneksel Maliye Topluluğu Gecesi'ne katılarak gençlerle sohbet eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, etkinliğe ilişkin yaptığı paylaşımda; “Fakültemizin maliye topluluğu tarafından organize edilen Geleneksel Maliye Topluluğu Gecesi'ne öğretim üyesi arkadaşlarımız ve Kent Konseyimiz ile birlikte katılım sağlayarak üniversiteli gençlerimiz ile bir araya geldik. Onların hedef ve başarılarıyla yarınlarımız emin ellerde. Maşallah gençler çok güçlü geliyor ve gelecek onların ellerinde şekillenecek” ifadelerini kullandı.
 
Emirhan Akıncı