Sarıkaya Köyü'nde bulunan Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı'nda MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, MYK Üyeleri Koray Önsel ve Burak Pehlivan ile birlikte fidan dikimi yapıldı
 
MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya'nın öncülüğünde Sarıkaya Köyü sınırlarında Orman Harekat Merkezi yakınındaki atıl alanda 'Alparslan Türkeş' adının yaşatılacağı Hatıra Ormanı yapıldı.
Beklenen yağmurların düşmemesi yüzünden açılısı yapılamayan fidan dikimi çalışması, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, MYK Üyeleri Koray Önsel ve Burak Pehlivan ile birlikte her ülkücü şehit adına fidan dikildi.
Altınkaya, " Sarıkaya Köyü'nde bulunan Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı'nda MHP İstanbul Milletvekilimiz Dr. Hayati Arkaz, İl Başkanımız Ali Tuğrul Yıldırım, MYK Üyelerimiz Koray Önsel ve Burak Pehlivan ile birlikte fidan dikimi yaptık.Ormanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Orman İl Müdürümüze, İlçe müdürümüze, Orman Mühendisi Alper Erol beyfendiye ve tüm personelimize teşekkür ederiz.”  Dedi.

Gökçe Akkoç