Bigaspor kulüp başkanı İbrahim küçük gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Bigaspor kulübünde basın toplantısı düzenleyen Başkan küçük gazetecilerin sorularını da yanıtladı.
Küçük, “Koyduğumuz hedefler doğrultusunda amacımızdan şaşmadan yolumuzda devam ediyoruz. Ana amacımız Bigalı sporculara şans vermekti. Bu niyetle çıktığımız yolda bugüne kadar hedeflerimiz doğrultusunda hareket ettiğimizi düşünüyoruz.” Dedi.

“ALPEREN AKAR”
Geçen sezon  14-16 Yaş grubumuzda oynayan Alperen isimli sporcumuz A takım kadrosuna kazandırdık. A takım kadrosuna kazandırdığımız oyuncuyu ilk yarıdaki maçları oynattıktan sonra devre arasında profesyonel lig takımlarından Tokat Erbaaspor’a satmış bulunuyoruz. Hem kulübün menfaatleri doğrultunda gerçekleştirdik hemde sporcunun geleceği ile ilgili sporcunun menfaatleri doğrultunda gerçekleştirdik. Sporcumuza bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.

HALI SAHA
Halısaha yıpranmasıyla ilgili çeşitli girişimlerde bulunulduğunu ifade eden Başkan Küçük, “Bizi burda üzen konu 8-9 ay geçmiş olmasına rağmen bu konu hakkında hala net bir şeyleri çözememiş olmamız, bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Bir an önce başlamasını bekliyoruz. Başladığı zaman biteceğine yürekten inanıyoruz. Dedi.

KANAYAN YARA İŞLETME..
Bigaspor tesislerindeki işletmeyi Kanayan yara olarak ifade eden Başkan Küçük, “Alttaki işletmecimizle ilgili sezon başından beri yaşadığımız bir itilaf var. sözleşmelerinin bittiğinin ve onların artık burda devam etmemeleri gerektiğini kendi gerekçelerimizle ilettik. Onlarda ısrarla çalışmaya devam ediyorlar. Bigaspor tarihinde bir ilktir.  Biz bu konuda net ve kararlıyız. Kulüp yönetimi  olarak kendimiz işletmeyi düşünüyoruz. Sosyal bir yaşam alanı haline getirmek gibi hedeflerimiz var. Şuan işletmeciyle mahkemeliğiz yakın zamanda mahkeme tarihi verildi, bu sezon onların tahliyeleri ordan netleşecektir.” İfadelerini kullandı.

“KİMSEYE BORCUMUZ YOK”
Kamuoyunda konuşulan eksik yada yanlış bilgi olarak aktarıldığını söyleyen Bigaspor Kulüp Başkanı İbrahim Küçük, “Futbolcularımıza herhangi bir borcumuz bulunmamaktadır. ikinci yarı ödemeleri de gerçekleştirdik. Primlerini ödedik. Sporcularımızın ne prim ne maç başı ne de peşinatla ilgili bir alacağı bulunmamaktadır. Bundan sonra önümüzdeki on iki tane maçımız var. Yine biz  yönetici arkadaşlarımızla birlikte  çıktığımız bu yolda  hiç kimseyi mağdur etmeden yapacağımız  fedakârlıklarla bize  destek olan insanlarla birlikte önümüzdeki  on iki maçı da  kazasız belasız bitirip Bigasporu bugüne kadar olduğu gibi  yine en iyi şekilde temsil etmek için  çabamızı devam ettireceğiz.” Dedi.

“GERÇEK ASLA ÖYLE DEĞİL..”
Bigaspora maddi manevi verilen destekler konusunda konuşan Küçük, “Her platformda Bigasporluyuz, Bigaspor’a gönül veren insanlarız, dediği pozisyonlarda biz gerçeğin asla öyle olmadığını net bir şekilde yaşıyoruz.” Dedi.
Küçük, “Bigasporun bir çok alanda yok sayıldığını önemsenmediğini farkındayız. Ama biz Bigaspor için burdayız. Bigasporu ileri ki yıllarda üreten başarılı işler yapan sosyal bir yaşam alan haline getiren ana hedeflerimiz bunlardır.” dedi.
Bahar Karakurt