Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından organize edilen “Adım Adım 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları” kapsamında 28 Ocak Cumartesi günü MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Koray Önsel ve Burak Pehlivan, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla Çınardere Köyü Muhtarı Muhtesem İlhan’ı ziyaret etti.

Ardından Balıklıçeşme Köyünü ziyaret eden heyet, köy halkının sorunlarını dinleyerek gerekli notları aldı.Bir sonraki durak ise Kaldırımbaşı Köyü oldu. Kaldırımbaşı Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihâl eden heyet, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin selamlarını ilettiler.
Sarıkaya Köyü’nde çalışmaları devam eden Başbuğ Alparslan Türkeş hatıra ormanını da ziyaret eden heyet, günün hatırası olarak fidan dikimi gerçekleştirdi.

Son olarak Yeniceköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek program tamamlandı.
MHP Biga İlçe Teşkilatı yaptıkları açıklamada, “ Haftasonu yapılan programda gösterilen ilgi ve alakadan ötürü başta köy muhtarlarımız Muhtesem İlhan, Recep Demirkol, Bünyamin Fuçucuoğlu ve Recai Eser olmak üzere tüm köy ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz. Bir dahaki programımızda esnaflarımızla “Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz kutlu olsun” başlığı altında gerçekleşecek olup program takvimimiz yakın bir zamanda kamuoyuna duyurulacaktır.” İfadelerine yer verildi.

Gökçe Akkoç