Deprem bölgesine gönderilmek üzere Biga Halk Eğitim Merkezi'nde hizmet veren dikiş atölyesinde üretime başlanıldı. Usta öğreticilere eşofman ve çeşitli kıyafetlerin dikiminde yardımcı olacak kursiyer ve dikiş bilen gönüllüler bekleniyor.
 
Biga Halk Eğitim Merkezi; Polar, lastik, pamuklu kumaşlar bağışlamak isteyen yardımseverlerin bağışları da kabul edileceği bildirilirken, 200 adet çocuk ve yetişkin eşofman altı dikimi için birlik olma zamanı Biga.. ifadeleri kullanıldı.
 
KIŞLIK KIYAFET ÜRETİMİ YAPILIYOR
Tüm Türkiye’yi sarsan depremin ardından yurdun dört bir yanında deprem bölgesindeki vatandaşlara destek olmak için harekete geçildi.
Depremzedelere destek olmak için Biga Halk Eğitim Merkezi de büyük bir seferberlik başladı. Dondurucu soğuğun etkili olduğu deprem bölgesindeki vatandaşlara katkıda bulunmak için üretim yaptıklarını belirten Biga Halk Eğitim Müdürü Al, Hikmet cevher, açıklamalarda bulundu.
Halk Eğitim Merkezinde yoğun bir katılımla kıyafet ürettiklerini ifade eden Cevher, “Deprem bölgesine gönderilmek üzere kurumumuzda hizmet veren dikiş atölyesinde Okul Aile Birliğimizin imkanları ile kumaşlar alınmış ve üretime başlanmıştır.Usta öğreticilerimize eşofman ve çeşitli kıyafetlerin dikiminde yardımcı olacak kursiyer ve dikiş bilen gönüllülerimizi bekliyoruz.Polar ,lastik, pamuklu kumaşlar bağışlamak isteyen yardımseverlerin bağışları da kabul edilecektir.200 adet çocuk ve yetişkin eşofman altı dikimi için birlik olma zamanı Biga..” ifadelerini kullandı.

Bahar Karakurt